Firmaet

Ballusign blev etableret den 1. November 1980 som en skilte og reklame virksomhed med sandblæst dekoration som side produktion. Ved overtagelsen af et originalt 100 år gammelt skabelonarkiv i zinkmetal i størrelse 1:1 til sandblæsning af oprindelige mønstre , på glas til trappe og dør ruder i Københavnske ejendomme og andre byer i landet. Blev sandblæsning en større del af firmaets produktion . 

Op igennem 1980`og 90` ne, hvor mange tidligere lejerboliger overgik til Ejer - eller Andelslejligheder blev interessen for renovering og retablering af ituslået motivruder med nye og originalt sandblæste motiver meget større, hvilket gav mulighed for løbende at udvide vort motivkatalog, så Ballusign i dag kan rekonstruere så godt som alle sandblæste motivruder med originalmønster fra ejendommens opførsel og ligeledes mange oprindeligt ætsede ruder, med sandblæste.​

Indenfor sandblæsning har Ballusign gennem årene haft fornøjelsen at udføre spændende udsmykningsopgaver for mange kendte Kunstnere i ind og udland.

Selvom sandblæsningsproduktionen er vokset væsentligt siden firmaets start, er vi forsat med at servicere virksomheder med alt inden for skilte og visuel profilering og har i dag mange kunder indenfor Byggeri, håndværk, industri og detailhandel. Og er helt på forkant med teknologisk udvikling på skilteproduktions området.

Ballusign fremtræder i dag som en moderne og miljø bevist virksomhed der fokuserer på de bedste løsninger for vores Kunder.​

Hvem er vi?​

Ballusign​

CVR: 77413510

Kontakt os​

Telefon: 44 65 95 97

E-mail: info@ballusign.dk

Find Vej​

Yderholmen 15 

2750 Ballerup

Flemming Jakobsen i Ballerup, Hovedstaden, DK på Houzz